Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sonda Lambda wycofana z produkcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jakie masz dalsze plany. Bo ja też mam problem z sonda

Opublikowano
  • Autor

Muszę odłożyć na nową 0 258 006 014 albo uniwersalną 0 258 986 615. Pewnie do nastepnego miesiąca bo aktualnie mam inny plan na wydatki.

Opublikowano

Hej, kup taką jak ma być nie uniwersalną. Wydasz raz a dobrze, 200 zł to nie majątek a zwróci się w paliwie i zadowoleniu :-)

Opublikowano

Ale nowej takiej nie idzie dostać... :/

Opublikowano
  • Autor

Napisz do kolegi wyżej on ma dojścia do tego. Jak troszkę się z budżetem podniosę to też wezmę.

Opublikowano

Nie rozumiem idź do ASO i kup. Co za problem, suto przecież nie ma 40 lat.

Opublikowano

Zapraszam na priw

Mam dobre używki w dobrej cenie

Diagnostyka komputerowa gratis

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kolego Klejk idzie dostać taką nową fabrycznie nową. Na zamówienie z Niemiec około 3 dni i cena 201 zł.

Szkoda, że tak daleko mamy do siebie, chetnie bym wykręcił i użyczył na testy swoją :-)

Opublikowano

Powinno działać :-) wstrzymaj się miesiąc, uzbieraj jescze stówkę i kup oryginał. Pamiętaj, że nie stać nas na tanie rzeczy :-)

A co do pytania, myślę, że to pół środek, podaj adres to wyśle Ci swoją starą co pisałem o niej, jakoś działała :-)

Opublikowano

A gdzie skąd jak można zamówić? Masz jakieś wtyki:p bo też bym wolał nowy oryginał :)

Opublikowano

Mogę Ci zamówić, 201 zł ale dopiero po długim weekendzie bo we wtorek jade do Sarbinowa :-)

Opublikowano

Hmmm no spoko to się odezwę na dniach do CB

Opublikowano

sonda bada skład spalin , wystarczy aby liczba przewodów sie zgadzała i wszystko działa na 100 % ja am załozone nie oryginalne 4 przewodowe , stare były na 3, dorobiłem tlyko mase z aku i wsytsko smiga juz rok

Opublikowano
  • Autor

4 przewody to nie wszystko też jest ważny rodzaj czy to planarna czy palcowa, jedna ma mniejszą moc grzałki druga większą i też mają 4 przewody :D

Opublikowano

A po za tym Mortek1986 ty masz inny motor, inny silnik pod maską, nie masz turbiny, trochę inne wymagania dokładności są u ciebie a inne w silniku powtarzam raz jeszcze AEB który nie ma czujnika ciśnienia doładowania!!! i tu sonda najlepiej aby była ori Bosch bo tak ją Niemcy dobrali i niechaj tak zostanie :) Rafcio wysłałem Ci paczkę pewnie jutro będziesz miał:) Proszę Cię na forum o wyrozumiałość, żeby była jasna sprawa, i jedna i druga sonda u mnie działała, nie było błędów i była moc, jednak od roku leżały obie nie używane w komórce więc nie wiem co z nimi będzie teraz, mam jednak nadzieję, że zadziałają i zdecydujesz się na ori:) A jak zadziałają to prześlij je następnym potrzebującym:) Rano ruszam nad morze :banan:

Opublikowano
  • Autor

Ukłony w Twoją stronę, oczekuję na te sondy i zobaczę, jak odżyje to auto, nowa i tak musi być to nie podlega dyskusji. Nad morze mówisz, szykuje się urlop :P Tak mnie nakręciłeś tym, że sonda może stwarzać taką przepaść w mocy, że się doczekać nie mogę :kox: bo teraz jedzie jak wóz z węglem a jest to ostatnia rzecz w tym aucie, która jest niesprawna.

Edytowane przez --Rafcio--

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

I jak tam się ma temat? Zalozyles nowa? Jak to jeździ?