BF10 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Witam, czy jest ktoś może na forum kto pomógłby mi w dołożeniu do auta RNS-E ? Oczywiście nie dziś czy jutro ale w przyszłości Jestem zielony jeśli chodzi o takie sprawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lukasn1 Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Kolego mogę ci to ogarnąć daleko do mnie nie masz kompletuj graty i wpadnij w jakiś weekend to ogarniemy temat mam wszystko co trzeba. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
BF10 Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Opublikowano 17 Maja 2016 Kolego mogę ci to ogarnąć daleko do mnie nie masz kompletuj graty i wpadnij w jakiś weekend to ogarniemy temat mam wszystko co trzeba. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Kolego dzięki za pomoc Na razie auto kupiłem, chce najpierw ogarnąć mechanicznie itp, trochę wydatków innych mam, ale mowię zapytam na przyszłość czy ktoś by pomógł Jak wszystko uda mi się ogarnąć, odezwę się Jeszcze raz dzięki
lukasn1 Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Jak coś elektrycznie to służę pomocą robiło się to i owo w tych samochodach Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
BF10 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Opublikowano 18 Maja 2016 Jak coś elektrycznie to służę pomocą robiło się to i owo w tych samochodach Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Będę pamiętał, dzięki
Rekomendowane odpowiedzi