wojtas-audi Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Poprostu ten silnik jest zbyt słaby do tak ciężkiego auta. Mozna jeszcze poprostu odciążyć auto-wyszabrować wszystko i zostawic siedzienie, kierownice i silnik:-D fikcja! Albo NITRO....hehehehehe No dokladnie ... I nie ma co kombinowac, tylko cieszyc sie i robic to co sie ma, albo zmieniac na mocniejszy :smile:
mikw2 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Hmm a co mozna by zrobic z 1.8 ADR by bylo mocniejsze :> tzn dynamiczne.. i nie sciemniac mi tu o zmianie :D przyzwyczailem sie do mego hehehe podobno mam nie typowy rozrzad bo gdy wymienialem nie moglem dostac rolek napinacza i prowadnicy ... jest w zestawie za jakies 1200 zl i jeszcze trzeba sprowadzic
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Hmm a co mozna by zrobic z 1.8 ADR by bylo mocniejsze :> tzn dynamiczne.. i nie sciemniac mi tu o zmianie :D przyzwyczailem sie do mego hehehe podobno mam nie typowy rozrzad bo gdy wymienialem nie moglem dostac rolek napinacza i prowadnicy ... jest w zestawie za jakies 1200 zl i jeszcze trzeba sprowadzic jak mi powiesz, że nie znalazłes na ten temat nic na forum to wpadnę w SZAU :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi