Tomazi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Od niedawna jestem szczęśliwym nabywca audi A4 i dzisiaj spotkałem się z kilkoma problemami. Mianowicie zabrakło mi lewych świateł pozycyjnych. Po wnikliwej analizie doszedłem do tego ze w tym modelu są oddzielne bezpieczniki od lewej i prawej strony. Po sprawdzeniu bezpieczników(zaznaczę tu ze sprawdzałem je poprzez kolejne wyjmowanie i wkładanie ponieważ nie posiadałem kontrolki) i wymianie spalonego na nowy światła są a wraz z nimi palą się również światła wsteczne. Nie wiem gdzie jest zwarcie i czy jest jakieś proste rozwiązanie tego żeby nie musieć grzebać w instalacji?????Jak narazie będę jeździł bez lewej pozycji i czekał na wasze rady. A i jeszcze jak go odpalam to po jakichś 30 sekundach zapala mi się lampka od świec i miga Czekam z niecierpliwością na wasze rady, Z góry dzięki i pozdrawiam.
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 popatrz na zarówke od pozycij moze nie ma masy, tak samo w tylnych swiatłach od wstecznego. moze tez byc jakis kabel przetarty.przyczyn moze byc wiele, ale wygląda to tak jak by gdzies nie było masy.
Rekomendowane odpowiedzi