SleazeB5 Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 Witam jako że szukam zderzaka z S4 B5 do 1500zł do malowania i ew. lekkiego szpachlowania wpadło mi w oko coś takiego http://allegro.pl/zderzak-przedni-audi-s4-a4-b5-orginalny-kompletny-i6073155088.htmlChciałbym sie zapytać bo wygląda na lekko przerobiony czy jest to ori ? bo na laminat nie wygląda.I Wypadało by kratki zmienić bo chyba chińskie ledy na nim siedziały
Tadam Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 Mam u siebie ori zderzak z S4 i po pierwsze otwory na halogeny wyglądają jak ze zwykłej A4, eska nie miała okrągłych. Wygląda mi na połączone dwa zderzaki, dość podejrzane, ale niech ktoś, kto jeździ na codzień S4 się wypowie. Ja bym nie brał.
Tadam Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 A jak klosze halogenow wrzuciles? Mam halogeny z S4.
SleazeB5 Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Ile dałeś? i czy przedlift i polift roznia sie tylko kratkami halogenow i kształtem kloszy? Edytowane 19 Maja 2016 przez SleazeB5
Tadam Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Nie wiem, kupiłem już gotowe fake S4 dlatego napisałem, że nie jestem specem w tej kwestii. Z mojej wiedzy to tak, tylko tym. Ile dałeś? i czy przedlift i polift roznia sie tylko kratkami halogenow i kształtem kloszy?
SleazeB5 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Opublikowano 20 Maja 2016 Okej rozumiem dzięki za info Pozdrawiam
Trzesio Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 to zwykły zderzak z s4, tylko ma usuniętą poprzeczkę na środku i dziwnie malowany, pewnie dla tego dziwnie wygląda Mam u siebie ori zderzak z S4 i po pierwsze otwory na halogeny wyglądają jak ze zwykłej A4, eska nie miała okrągłych. Wygląda mi na połączone dwa zderzaki, dość podejrzane, ale niech ktoś, kto jeździ na codzień S4 się wypowie. Ja bym nie brał. w przedlifcie były okrągłe halo
Rekomendowane odpowiedzi