Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] AWX 1,9 TDI 200KM i moze troche wiecej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to dobrze ze ma świadomość :)

to najważniejsze :)

no to ja nie moge sie doczekac tego wykresu z tymi 430 NM :)

Opublikowano
  • Autor

ja tez boberku :good:

Opublikowano

no to dobrze ze ma świadomość :)

to najważniejsze :)

no to ja nie moge sie doczekac tego wykresu z tymi 430 NM :)

a jak bedzie 415 to co ... ? :naughty:

Opublikowano

to nic :):polew:

Opublikowano
  • Autor

bedzie trzeba cosi podniesc :kox:

Opublikowano

bedzie trzeba cosi podniesc :kox:

zdecydowanie jak najbardziej sie z toba zgadzam

Opublikowano
  • Autor

z tym Quattro sie zgadzam nie ma co przesadzc z takim NM na jeden ośce bo to nie ma sensu mysle na Quattro

Opublikowano

co z tego ze Cuber miał, jak po jakims czasie trzeba było turbo wymieniać :wink4:

Turbawka byla wymieniana jak program mial 167 koników i 402 NM i padła , potem została zalozona z bebechami od ARL-a i zrobilo sie 176 koników i 417 Nm :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

cuber lepszy efekt by byl jak bys zamienil cala a nie tylko wirnik [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 14:07_________________________________________________mysle czym tu zastapic ARL zeby wycisnac te 200KM

Opublikowano

GT22

Opublikowano

GT22

tych turbin jest kilkanaście modeli :wink4:

jak gt22 to i kolektor trzeba spawać...i prosze nie wierzyć CTV, że da radę zamontować na seryjnym kolektorze :decayed:

Opublikowano

Do 200km spokojnie turbo z BRD wystarczy i nie trzeba nić przerabiać pasuje P&P.

Opublikowano

cuber lepszy efekt by byl jak bys zamienil cala a nie tylko wirnik [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 14:07_________________________________________________mysle czym tu zastapic ARL zeby wycisnac te 200KM

potwierdzam-turbo od BRD pasuje plug&play

co z tego ze Cuber miał, jak po jakims czasie trzeba było turbo wymieniać :wink4:

Turbawka byla wymieniana jak program mial 167 koników i 402 NM i padła , potem została zalozona z bebechami od ARL-a i zrobilo sie 176 koników i 417 Nm :gwizdanie:

jak to turbo z bebechami z ARL-a się sprawuje? :gwizdanie:

Opublikowano

jak to turbo z bebechami z ARL-a się sprawuje?

podobno padło nowemu włascicelowi ale to chyba tylko i wylacznie dlatego ze było źle zrobione :gwizdanie:

Jak Ja jeździłem to naprawde nie narzekalem :kox:

Opublikowano
  • Autor

Do 200km spokojnie turbo z BRD wystarczy i nie trzeba nić przerabiać pasuje P&P.

to jest tooooooooooo :good:
Opublikowano

GT22

jak gt22 to i kolektor trzeba spawać...i prosze nie wierzyć CTV, że da radę zamontować na seryjnym kolektorze :decayed:

da rade,jest to proste jak kopnac kulawego psa w dupe,a co do nm to niektórym proponuje po programie miec 310nm to jest za***ista wartosc.

Swego czasu mialem 486 nm jezdzilo sie przyjemnie

Opublikowano

da rade,jest to proste jak kopnac kulawego psa w dupe

OKej już to słyszeliśmy :good::decayed: Dlatego uprzedzając Twój wpis napisałem żeby nie brać tego co piszesz poważnie :tongue4:

Opublikowano

Sorry za Ot ale jestem przekonany że turbo wysterowane na płaskie 400nm będzie bardziej wydajne i osiągnie lepsze czasy niz te Twoje chwilowe 430nm. Bo nie wysterujesz tej turbiny tak żeby trzymała doładowanie stabilnie do końca. Zresztą nawet z trakcja będa problemy nie mówiąc o kole dwumasowym. A turbo Gt 22 na dzień dzisiejszy nie można zamontować bo do podłużnicy jest 2 cm( i nie ma gdzie zmieścić). Mówię o pełnowartościowym gt 22.56 a nie hybrydy Gt 17 robione na gt 22

Opublikowano

,a co do nm to niektórym proponuje po programie miec 310nm to jest za***ista wartosc.

rzeczywiscie jak po programie to moment wywalony ... :naughty:

Opublikowano

GT22

da rade,jest to proste jak kopnac kulawego psa w dupe,a co do nm to niektórym proponuje po programie miec 310nm to jest za***ista wartosc.

Swego czasu mialem 486 nm jezdzilo sie przyjemnie

to ładne samocohdy przyjeżdzają do Ciebie co nawet serii nie trzmaja :P