Popo25 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Witam. Panowie mam multitronic 1.8 160 km i mam taki obiaw iż po wrzuceniu D lub R i spuszczeniu a hamulca przez chwilę czuc zawibrowania auta. Tak jakby spadał z obrotów. Czy to normalny objaw. Przebieg 96 k. Proszę o pomoc. Pomoże ktoś? spotkał sie ktoś z takim problemem????? Spotkal się ktoś z czyms takim??????
Ukasz1 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Ja taż mam Multi z podobnym przebiegiem ale nic takiego nie zaobserwowałem. Może koło dwumasowe?
Popo25 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 Byłem na diagnozie i padło na poduszki silnika. Wymienie i wtedy zobaczymy. Temat rozwiązany poduszki silnika padły po wymianie ok. Mam jeszcze taki problem iż podczas ruszania występuje gwałtowne przyspieszenie aż koła miała. Co to może być?
Ukasz1 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Mam jeszcze taki problem iż podczas ruszania występuje gwałtowne przyspieszenie aż koła miała. Co to może być? Za mocno ciśniesz gaz
Rekomendowane odpowiedzi