Van_Gogh Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Witam serdecznie. Mimo, iż jestem z Wami od Lutego to do dnia dzisiejszego powstrzymywałem się nad tym postem. Tak naprawdę to nie wiem dlaczego, być może patrzyłem na inne posty, inne odpicowane fury z extra wyposażeniem, super alusami, a moje niczym nadzwyczajnym się nie charakteryzuje. Co za głupie myślenie, bo przecież to mi osobiście ma się podobać. Chciałbym wam przedstawić moje Audi! Audi złoty metalik z beżowym wnętrzem z boazerią która nie wszystkim przypada do gustu, a dla mnie jest zaje... super Audi A4 B6 Rok. 2004Pojemność : 1.9 TDI KM : 131 KMOznaczenie silnika : AWXPrzebieg obecnie :302 tyś Wyposażenie auta to: * climatronik *ele lusterka *podgrzewane lustra*skórzane fotele*4x ele szyby *autoalarm *otwieranie i domykanie szyb z pilota *podgrzewane spryskiwacze przednie *ABS *ESP Co w planach? *Na tą chwilę przede wszystkim wymiana zaworu EGR, poprawki karoserii (małe wgniecenie przy przedniej lampie) oraz ładniejsze alufelgi. Oczywiście każda rada, każda podpowiedź będzie cenna. Kilka zdjęć obecnego wyglądu :
BF10 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Ładna sztuka, powodzenia w modzeniu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
boguc Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Wydaje mi się czy widuję b6 często na osiedlu na Fedorowicz...Jasny środek akurat to nie mój gust ale tak jak piszesz to Tobie ma się podobać Kolor auta ciekawy , jeśli to "ta" to wygląda na zadbany egzemplarz Dawaj plany na mody
Van_Gogh Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Wydaje mi się czy widuję b6 często na osiedlu na Fedorowicz... Jasny środek akurat to nie mój gust ale tak jak piszesz to Tobie ma się podobać Kolor auta ciekawy , jeśli to "ta" to wygląda na zadbany egzemplarz Dawaj plany na mody Faktycznie, mieszkam na Fedorowicz, więc na 100% to mój egzemplarz widziałeś. Troszeczkę pracy nad nią trzeba było wykonać, aby się teraz prezentowała na zadbaną. Wrzucam dla ciekawskich zdjęcia przed i po: Jeżeli chodzi o mody. Przede wszystkim priorytetem są dla mnie nowe alusy- coś jak Twoje byłyby dla mnie perfekcyjne. Na pewno autko uda się jeszcze na polerkę. Bankowo muszę odnowić plastiki wewnątrz, naprawić podłokietnik, pomalować skórzane fotele, bo widać wyraźne załamania. Może Wy macie jakieś podpowiedzi?
boguc Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Mega różnica te fotele ! Powiem Ci ze jestem bardzo zadowolony z tych felg :-) W tyg tygodniu i moja może juz będzie można oglądać w końcu ;-) Polerke gdzie będziesz robił ,w Simply Shine? Czy sam się tym zajmiesz? Co do podpowiedzi to virus i dwa wydechy na początek ;-) Edytowane 23 Maja 2016 przez boguc
Van_Gogh Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Mega różnica te fotele ! Powiem Ci ze jestem bardzo zadowolony z tych felg :-) W tyg tygodniu i moja może juz będzie można oglądać w końcu ;-) Polerke gdzie będziesz robił ,w Simply Shine? Czy sam się tym zajmiesz? Co do podpowiedzi to virus i dwa wydechy na początek ;-) W Simply Shine jeszcze nie byłem, ale z ciekawości bym się wybrał bo mają niezłe portfolio. Orientujesz się jak cenowo? Odnośnie Virusa to do kogo polecasz się udać?
boguc Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 W SS pralem środek auta i cena/jakość jest OK. Teraz po lakierowaniu mojej a4 możliwe ze skocze do nich na polerke. A na virus zastanawiam się czy nie skoczyć drugim autem do Prochip z Naleczowa.
Rekomendowane odpowiedzi