BF10 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Za bardzo dużego manewru nie ma. Napisz do kolegów na forum, doradzą Ci i dobiorą dobry sprzęt. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
miszaq92 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Umówiłem się na wymianę amortyzatorów, mam na wtorek termin, postawiłem na Kayabę po 170zł za sztukę do tego nowe osłony i odboje, zobaczymy czy to pomoże...
BF10 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Miejmy nadzieje , że pomoże, daj znać czy się poprawiło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
miszaq92 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 wymiana amortyzatora 70zł, nie bardzo się dogadałem czy odboje i osłony wymienią w cenie amora czy coś dodatkowego trzeba dopłacać, jak myślicie?
BF10 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Lepiej licz na to, że będziesz musiał dopłacić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
miszaq92 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 a jaki to może być mniej więcej koszt?
BF10 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Zapewne zależy jakiej jakości włożą. Zadzwoń może do nich i zapytaj, będziesz spał spokojnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
miszaq92 Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Opublikowano 31 Maja 2016 Ja mam tylko nadzieję, że to cholerne pukanie w końcu ustanie po wymianie tych amorów :/ /edit Witam, jestem po wymianie amortyzatorów różnica znacząca w jeździe, samochód trzyma się pewniej drogi, ale co do stukania/pukania może minimalnie się zmieniło, choć nadal stuka No nic, trzeba szukać dalej. Stare amory miałem SACHS, czy takie szły na pierwszy montaż?
Kamil Paszkiel Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Podłącze się pod temat chyba w nie długim czasie też będę zmieniał zawieszenie bo trochę za nisko jak na nasze drogi... i tu pytanie do was jaki zawias polecacie ?? jest sens wkładać komplet używanego zawieszenia ??? czy lepiej nówkę ??
Rekomendowane odpowiedzi