kondri Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Witam, chciałbym polecić serwis, w którym serwisuje swoje auta od 5 lat. Mieści się on parę km za Michałowicami w Naramie. Warsztat ma bardzo bogatą ofertę, specjalizacja auta grupy VAG. Poniżej zamieszczam namiary: Specjal Service Narama 81, 32-095 Iwanowice https://www.facebook.com/specjalservice
mastakilla Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Podbijam, świetny serwis. Widać że znają się na rzeczy i nie są drodzy. Polecam.
trepek Opublikowano 19 Marca 2020 Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Po pierwszej rozmowie telefonicznej mam mieszane uczucia bo serwis nie chcial mi wymienic samych tulei w aluminiowym wahaczu bo stwierdzil, że są niewymienialne. Ale całe zawieszenie z tyłu by ogarneli. Więc nie wiem o co biega, co by wymieniali jak polowa tulei znajduje się własnie w aluminiowych wahaczach :| Edytowane 19 Marca 2020 przez trepek 1
Lekoman Opublikowano 3 Lutego 2022 Opublikowano 3 Lutego 2022 Witam, miałem naprawiane moje audi 1.8T w tym serwisie w październiku 2020. Napraw trochę się uzbierało. Uważam, że właściciel jest uczciwy. Może i nie jest tanio, ale wolę zapłacić parę stów więcej i być pewny niż szukać gdzie ,,najtaniej" i potem płakać. Był robiony kompletny rozrząd, regeneracja głowicy. wymiana pierścieni. Silnik jadł 3,5 litra/ 10 tyś co mnie osobiście bardzo wku... Odpukać od 15 tyś wziął może ze 100 ml więc jestem mega zadowolony. Pozdrawiam PS najlepiej zajechać na miejsce i rozmawiać osobiście
Rekomendowane odpowiedzi