Toskańczyk Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Cześć, mam problem z klimą, najpierw przestała chłodzić więc pojechałem nabić czynnik, chłodziło jakieś 2 dni ale chyba też nie jakoś mega zimno no i znowu klima przestała chłodzić Nie włącza się też chyba sprężarka bo nie ma tego charakterystycznego dźwięku VAG pokazuje błąd czujnika G17 więc jest do wymiany ale też popatrzyłem sobie bloki pomiarowe i np w grupie 6 w 3 wierszu pokazuje temp. - 49 stopni czy to może być przyczyną nie załączania się sprężarki? Edytowane 28 Maja 2016 przez Toskańczyk
Myszor13 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 mam ten sam problem wymienilem czujnik temper zewnetrznej i czasem trzymie dobra temperature a czasem leci na -50 i nie dziala klima;/
Toskańczyk Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 Ale złą temperaturę pokazuje Ci na wyświetlaczu licznika czy jak Vagiem się podepniesz?
Myszor13 Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) tak jesli pokazuje ci - 49 to jest przyczyna tak jak u mnie musze sam sie umowic do elektryka bo mnie to denerwuje... tak na wyswietlaczu licznika Edytowane 30 Maja 2016 przez Myszor13
Toskańczyk Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 Tylko u mnie na wyświetlaczu pokazuje w miarę ok. dopiero jak Vagiem wszedłem w klimayzacja-> bloki pomarowe i na grupie 6 zwróciłem uwagę na 3 kolumnę w której jest -49 no nic kupię czujnik i zobaczymy czy załączy się sprężarka
Myszor13 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 ktory czujnik chcesz kupic ten pomiedzy zderzakiem a chlodnica ? jak tak to ja go wymianialem pare razy i czasem trzymalo ok czasem nie ...
Toskańczyk Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Opublikowano 31 Maja 2016 ale kupowałeś nowy czy używkę? wymieniałeś sam czujnik czy razem z kablem i wtyczka?
Rekomendowane odpowiedzi