Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Magią świąt ..szał prezentów..czyli co kupić pod choinkę ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z kukułką :decayed: ...tak wchodząc w tematy zegarków i pewnie wkrótce biżuterii... to raczej odradzam zakupy w aparcie :gwizdanie: ... a zegarek też dobry pomysł....tyle że nie taki zwykły..polecam coś co jest zegarkiem, a zarazem ładną , gustowną bransoletką :)

Opublikowano
  • Autor

Zegarek to dobry pomysł ..tylko napewno nie na bransolecie bo dostała taki rok temu od moich rodziców :gwizdanie:

Myślałem o takim na skórzanym paseczku .. np. Fossil :naughty:

..ale tu dochodzą zabobony :polew:

Opublikowano

ja kupiłem takie http://allegro.pl/item493860703_cazki_nozyczki_zestaw_do_manicure_solingen.html i takie http://allegro.pl/item493876153_cazki_nozyczki_zestaw_do_manicure_solingen.html ... a tu jeszcze kilka prezentów zostało do kupna...a wyplaty drugiej juz nie bedzie :gwizdanie:

nie znam sie na zegarkach..ale wydaje mi sie ze jesli twoja dziewczyna lubi sie stroic :) to jakbys jej kupil taki dobry zegarek - bransoletkę to by Ci na pewno ładnie podziękowała :decayed: .... no ale jak wolisz na skórce to czemu nie :gwizdanie:

Opublikowano

Zegarek to dobry pomysł ..tylko napewno nie na bransolecie bo dostała taki rok temu od moich rodziców :gwizdanie:

Myślałem o takim na skórzanym paseczku .. np. Fossil :naughty:

..ale tu dochodzą zabobony :polew:

jakie znowu zabobony :shocked:

Opublikowano

nie wiem jak z zegarkiem.... ale butów ponoc sie nie kupuje.. bo druga osoba odchodzi...rekawiczek...bo robi papa....z zegarkiem...to moze szybciej czas sie konczy.... ale szczerze powiem ze jakbym wierzyl w takie bzdury to bym chyba nic nie kupil :)

Opublikowano
  • Autor

jakie znowu zabobony :shocked:

A sa takie ..np. nie przechodzi sie między rozdzielonymi słupami bo się nigdy nie "umoczy" :polew:

Zegarek ..to chyba odliczanie czasu ...ect.. :naughty: Ja tam nie biore takich motywów pod uwagę..kupiłem juz kobiecie pare par butów i nic :tongue4::decayed:

Opublikowano

i nie puszcza się bąków pod wiatr :polew: :polew: :polew::wink4: bo... :decayed:

ps. sorry jakoś mnie tak wzięło :gwizdanie: :decayed:

a co do prezentów dla faceta...to polecam jakiś dobry firmowy sweterek... ja od jakiegos czasu zaopatruje sie w sweterki firmy "Lerros" ewentualnie "cottonfield" ceny są nie wygórowane (chociaż cottonfield do tanich nie nalezy niestety) a sweterki świetnie się trzymają i na prezent dla goscia z klasą ;) są jak najbardziej ok :good:

Opublikowano
  • Autor

Jesli sweterek to Tommy Hilfiger , Ralph Lauren to są mocne i konkretne ciuchy :good:

Opublikowano

no tak...tyle że ceny ostro pojechane... na 400-600 trzeba się szykować... a za ten Lerrosa 200-300 i są na prawdę ok :good: , cottonfield tez sie nie oszczedza i na conajmniej 400 trzeba sie nastwic... mowa oczywiscie o swetrach troszke grubszych, takich na teraz :)

Opublikowano
  • Autor

Przestań ..zobacz sobie na allegro masz ogrom tych ciuchów ..ludzie przywożą na masę z UK .. :naughty:

U nas na Tommego masz 300 % marżę :evil:

Co lepsza ..swetry w Factory Outlet w Warszawie.. TH ..zaczynają sie od 100 zł :naughty:

Opublikowano

allegro i te wszystkie oryginały :gwizdanie: , w tych outletach też niezły siet sprzedają... ja tam jednak wole sprawdzone sklepy jeśli chodzi o takie rzeczy...ewentualnie sprawdzonych sprzedawców internetowych.... a do Tommiego to mnie nie ciągnie :wink4: , żygać mi się chce na tego tommiego... made in turky albo egypt tam tego jest pełno na każdym kroku... ludzie jeżdżą i ściągają , podobnie jak lacoste...

Opublikowano
  • Autor

..racja podróbek jest masę ...dlatego trzeba mieć sprawdzonego dostawcę :naughty:

Lacoste to juz tak walą na podróbie , że na stadionie drechy to jak kupują to całą paletę kolorów :polew:

Jeśli chodzi o Made in Egypt..i jesli faktycznie są tkane z bawełny Egipskiej to tylko brać :wink4:

Opublikowano

Dlatego warto kupować u naszego kolegi Grzesia

www.PlanetaPerfum.pl

polecam ,super ceny i oryginalne :)

Opublikowano

ja chętnie , ale niestety nie ma tego co chce i jutro będę musiał jechać przepłacić :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Ja tam kupuje perfumy w wolnocłowej :wink4:

..ale widze, że dobrą ma cenę na te których używam :naughty::good:

Tylko to woda toaletowa .. :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

łoł :) ale mi zaimponowałes tym TH, kocham te ciuchy

Ja tam nie powiem aby mnie wszystkie pociągały ..ale marka sama w sobie robi dobre ciuszki :wink4:

Napewno brylują w porównaniu z takimi szmatami jak Zara , H&M i reszty badziewia :good:

Minus to cena w PL :kwasny:

Opublikowano

ja chętnie , ale niestety nie ma tego co chce i jutro będę musiał jechać przepłacić :confused4:

hehe nie wszystko jest wystawione, allegro to złodzieje jeśli idzie o prowizje, jak czegoś nie ma zawsze warto napisać pw, jak nie ma na miejscu mogę zamówić i do tygodnia będzie :evil:

Robert :notworthy: :notworthy: :notworthy: i szacun :good:

Opublikowano

hehe nie wszystko jest wystawione, allegro to złodzieje jeśli idzie o prowizje, jak czegoś nie ma zawsze warto napisać pw, jak nie ma na miejscu mogę zamówić i do tygodnia będzie :evil:

Robert :notworthy: :notworthy: :notworthy: i szacun :good:

:embarrassed:

Dokładnie tak jak piszesz nie mozna wszystkiego miec wystawionego :gwizdanie:

Opublikowano

Kilka pomysłów ode mnie:

- ciepły szlafroczek

- pi(d)żamka

- minitermofor w "sweterku" z serduszkiem lub choinką itd.

- microtermofor (Bałwan z płynem, po zanurzeniu w ciepłej wodzie grzeje przez 0,5-1 godz. jako wsadka np. do rękawiczek :>)

- kask z miejscem na dwie puszki i orurowaniem :polew:

- głośniki do empetrójki w kształcie skórzanego miśka (głośniki w stopach)

(gadżety te widziałem w Arkadii w this&that + tysiąc innych pierdół)

- gierka na PS3/PC/Xbox itd, np. nowy NFS

- alu 17"

I to chyba na tyle na chwilę obecną...

Opublikowano

NFS jest cieńki nowy :tongue4: