emas Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Hej, mam prośbę... jestem z dolnośląskiego. szukam szyby dokładnie takiej jak mają tutaj: http://allegro.pl/audi-a4-b8-11r-szyba-przod-czolowa-sensor-kamera-i5792463074.html Czy mógłby ktoś podjechać i rzucić okiem na tą szybę czy nie spiaskowana/zniszczona/z odpryskami... ewentualnie strzelić fotkę opisu z szyby. Pisałem maila do nich i dodzwoniłem się tam raz przedwczoraj mieli ją sprawdzić i przesłać info na maila. Oddam kaskę za gnojówkę - nie chce jechać 350km żeby się przekonać, że jest lipa. Edytowane 3 Czerwca 2016 przez emas
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 napisz do modów żeby przenieśli ten temat do małopolskiego
emas Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) napisz do modów żeby przenieśli ten temat do małopolskiego Link nie ten dałem, wszystko się zgadza - to wasza ziemia tylko aukcja była nie ta - poprawiłem link... Dodzwoniłem się, nieaktualne, szyby już nie ma... Edytowane 3 Czerwca 2016 przez emas
Rekomendowane odpowiedzi