damekA4 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, mam pytanie czy kierownice o oznaczeniu 4H0419091T z audi a8 2014r da sie bez większych problemów podłączyć w b7? Mam u siebie multifunkcje. Chodzi dokładnie o ta kiere. Z góry dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 7 Czerwca 2016 przez damekA4
wrclaguna Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 wg ETKI TO nie a praktyce tez nie pasuje
Capulet Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 wg ETKI TO nie a praktyce tez nie pasuje Grześku a czy taka kiera podejdzie do B7 ??
wrclaguna Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 jak jest przycisk MODE po lewej stronie to MF bedzie chodzić
damekA4 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Szkoda, trzeba będzie sprzedać i szukać dalej. Z jakiego auta jest ta, którą wkleiłeś kolego? Sent from my iPhone using Tapatalk
Capulet Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Szkoda, trzeba będzie sprzedać i szukać dalej. Z jakiego auta jest ta, którą wkleiłeś kolego? Sent from my iPhone using Tapatalk To jest kierownica z Q7 po lifcie i jest to najlepsza kiera jaką miałem ! Jest mega wygodna a skóra po prostu rewelacyjna. Na allegro dostałem za 300 PLN. jak jest przycisk MODE po lewej stronie to MF bedzie chodzić Grześku a pomógł byś mi jeszcze dobrać poduszkę do tej kierownicy ??
Capulet Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 podaj numer tej kiery 8U0124B to będzie ten numer ??
Capulet Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 cos tu brakuje Grześku zrobiłem taką fotkę, zerknij czy coś z tego odczytasz
Capulet Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 nie ten numer szukaj naklejki Nie ma naklejki nie ten numer szukaj naklejki Nie ma naklejki Odkręciłem kierownicę żeby sprawdzić czy nie ma naklejki jeszcze pod spodem, ale nie ma. Da radę to jakoś inaczej ustalić ? nie ten numer szukaj naklejki A poducha która do B7 podchodzi ?? Czy może nie ma znaczenia ?
Rekomendowane odpowiedzi