henius86 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam . Jak w temacie napotkałem problem podczas czyszczenia nastawnika a mianowicie za żadne skarby nie mogę zdjąć palca przesuwu . A może ktoś z z okolic Wrocławia ma do sprzedania sprawny nastawnik bo na moim wyskakuje błąd 01268 . Proszę o pomoc . Niema nikt pomysłu na zdjęcie ??????? Czy są jakieś specjalne ściągacze ??
trepek Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Z jednej strony w imadło, z drugiej nasadka 10'tka i puszcza.
henius86 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Z jednej strony w imadło, z drugiej nasadka 10'tka i puszcza. Można bez problemu wkręcić w imadło ?? Bałem się że może się coś uszkodzić . Dzięki spróbuje .
mantix Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja chwytałem z jednej strony kombinerkami, z drugiej dycha i też puściło
henius86 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Juz probowałem kombinerkami , żabką zakładaładem nawet rurke pex żeby nie uszkkdzić i nawet nie drgnie chyba tylko imadlo . A może ktoś z okolic wrocławaia ma na sprzedaż nastawnik w razie jak bym swój uszkodził ? Juz zrobione :-D
Rekomendowane odpowiedzi