MikelA4 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Cześć, padł mi dzisiaj rozrusznik, rozsypał się w drobny mak. Skasowali mnie za tę przyjemność 360 zł. Takie pytanko czy ta cena jest adekwatna? Warsztat polecił mi znajomy, na + na pewno też czas. Dziś samochód wstawiłem, dziś miałem do odbioru.
neoxpl Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jesli cena zawiera "nowy" rozrusznik to jest w miarę ok, jesli używka to ładnie cię skasowali... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
MikelA4 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Nie doprecyzowałem. Rozrusznik został zregenerowany, z tego co mi mówili to ze starego została tylko obudowa.
neoxpl Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Wiec regenerowany rozrusznik mozna kupic za okolo 250zl wiec reszta czyli 100zl za wymianę to sporo wiec dałeś sie troche naciągnąć... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
MikelA4 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 150 zł powiedzieli na starcie, że za diagnozę i 210 części. No nic, mi padł kompletnie, a jeździć muszę.
Rekomendowane odpowiedzi