Pawel00S4 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siemaneczko . Jeden z moich katalizatorow w S4 padl rozpadl sie w drobny mak . Czy ktos z was zakladal moze strumienice zamiast katalizatorow ?? Mam dostep do produktow firmy JMJ za przyslowiowa flaszke i mysle nad tym zeby cos podmienic tylko nie wiem jak to sie zgra z calym ukladem . Jezeli ktos ma doswiadczenie z taka wymiana lub jest specjalista prosze o odpowiedz . Pozdrawiam forumowiczow . Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
keiza1990 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ja pozbyłem się katalizatorów. W ich miejsce wstawiłem rury. Dźwięk jest bardziej rasowy no i głośniejsza jest.
Pawel00S4 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 A co zrobiles z sadami ?? Wywaliles je z kompa ?? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Binek1.8T Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 A co zrobiles z sadami ?? Wywaliles je z kompa ?? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Rzecz jasna, inaczej sypało by Ci checkiem
niebieski708 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Generalnie strumiennic nie powinno się używać zamiast katów...
Pawel00S4 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mam wstawione juz rury progrmowo usune jak tylko silnik bedzie poskladany do konca . Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi