Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] spojler do sedana , Co sądzicie o tym ... ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

edmondo a "powiedz" co jest nie tak w tym samochodzie co miałeś na myśli pisząc "już i tak chyba bardziej się nie da zeszpecić tego samochodu" ?? Zdjemować niczego nie mam zamiaru (takiego już kupiłem) jak oderwe to może i nawet z farbą. A po drugie to jak o coś przychaczę i się połamie to wtedy oderwę a auto przykówa uwage a o to mi właśnie chodzi żeby wyróżniać się w tłumu a nie mieszać się z nim. Tymbardziej że kolorek też jest żadko spotykany (krwista czerwień) a to w połączeniu z wyglądem i nie słabym silnikiem daje temu samochodu sportowy charakter. Każde moje moje auto czy to mondeo MK2 kombi czy BMW E36 sedan było inne niż seria.

P.S. widziałem gorzej zeszpecone samochody i jakoś też jeżdżą. a ich właściciele też żyją.

Opublikowano

edmondo a "powiedz" co jest nie tak w tym samochodzie co miałeś na myśli pisząc "już i tak chyba bardziej się nie da zeszpecić tego samochodu" ?? Zdjemować niczego nie mam zamiaru (takiego już kupiłem) jak oderwe to może i nawet z farbą. A po drugie to jak o coś przychaczę i się połamie to wtedy oderwę a auto przykówa uwage a o to mi właśnie chodzi żeby wyróżniać się w tłumu a nie mieszać się z nim. Tymbardziej że kolorek też jest żadko spotykany (krwista czerwień) a to w połączeniu z wyglądem i nie słabym silnikiem daje temu samochodu sportowy charakter. Każde moje moje auto czy to mondeo MK2 kombi czy BMW E36 sedan było inne niż seria.

P.S. widziałem gorzej zeszpecone samochody i jakoś też jeżdżą. a ich właściciele też żyją.

Jak już chcesz zostawić te spojlery to chociaż załóż większe alu. Bo te wyglądają śmiesznie przy tym ospojlerowaniu :wink4: A co do samego ospojlerowania to bym poszedł w innym kierunku, bardziej delikatnym.

Opublikowano

Te dokładki dookoła samochodu po prostu nie pasują do Audi (oczywiście kwestia gustu).

Jeżeli będziesz czekał, aż się połamą, to mogą się połamać razem ze zderzakiem - wtedy będziesz miał o wiele więceje roboty i kasy do wyłożenia niż przy zdemontowaniu.

Ja zdejmiesz to wszystko, to zobaczysz dopiero jak ten samochód będzie ładnie się prezentował (gleba konkret) - wtedy nawet spojlerek nie popsuje jej wyglądu :wink4:

Tak na poważnie - spojler jest całkiem całkiem, podchodzi po lotkę a'la M5 E39 i to jest klasa sama w sobie, tylko musi być zamontowany na samym końcu klapy, dalej niż u Ciebie, bo inaczej wygląda jak WT - zresztą looknij na M5 E39 (tylko ori) i zobaczysz jako to wygląda.

Zdejmij te dokładki, shandluj na allegro, a kasę zainwestuj w np. przednie lampy zespolone, tylne po lifcie, dymione kierunki na błotniki i ... jeszcze tysiąc innych pomysłów jest.

Opublikowano

Zdejmij te dokładki, shandluj na allegro, a kasę zainwestuj w np. przednie lampy zespolone, tylne po lifcie, dymione kierunki na błotniki i ... jeszcze tysiąc innych pomysłów jest.

Akurat tyle za te plastiki nie weźmie :polew:

Opublikowano

Akurat tyle za te plastiki nie weźmie :polew:

Jeszcze nie wiadomo co jest w środku - może jeszcze coś da się ohandlować :naughty:

Ale jest to zawsze jakiś początek...

Opublikowano

Wyrezać autko na wzór S4 i będzie :kox: Tymbardziej że kolorek fajny i jak to właściciel napisał rzadko spotykany :tongue4:

Opublikowano

Nie zakładaj, sprzdedaj to bedziesz miał na inne mody

Opublikowano

Zaraz ktos napisze ze S4 sa pospolite.. a nie o to chodzi przeciez w mada faka tuningu.. :kox:

Opublikowano

ja jestem za tym ,żeby zmieniać coś w tych "smutnych" autach , ale na + a nie na - :good:

Opublikowano

ja jestem za tym ,żeby zmieniać coś w tych "smutnych" autach , ale na + a nie na - :good:

Kolega za jakiś czas pourywa te plastiki i wyjdzie mu to na + :naughty:

Opublikowano

Po pierwsze, kwestia gustu i jak kto woli.

Po drugie alusów większych nie założe nie na te drogi same laczki na przodzie mam 17" 215/45 tył 17" 225/45

Dibo i ty chcesz założyć jeszcze większe fele. Chyba że u Ciebie drogi masz plaskie jak tafla lodu. Te fele zostają tylko musze coś zrobić bo mi bileją

URL=www.fotosik.pl]ba4c6dff1e1f74bd.jpg[/url]

Po trzecie niżej zglebić samochodu nie mam zamiaru, prześwit między asfaltem a podwoziem wynosi 10cm próćz tego utwardzone. I właśnie co do tego zastanawiam się czy nie założyć spowrotem seryjnej zawiechy, bo prawie wszyskie progi zwalniające są moje. Prawie bo coraz żadziej o nie zawadzam a o podjazd pod krawężnik mogę zapomnieć.

Ta lotka jest tylko położona na klapie. I szczerze mówiąc jakoś nie bardzo ja tam widzę. Już wolę blende na szybe założyć (chyba lepiej by to wyglądało). Wewnątrz mam w planach założyć podłokietnik bo nie wygodnie jakoś, na zewnątrz lampy po liftowe (albo takie co ja mam ale dymione) a z przodu zostawiam takie jak są (zostawiam bo są dymione szkła) kierunki boczne też mam dymione ale jeszcze nie założone.

Nie wiem ale jakoś mi podoba się ten samochód jak jest i zresztą nie tylko mi. Na żywca wygląda o wiele lepiej.

Opublikowano

Też jeżdzę na 17" i jakoś mi drogi nie straszne. Z chęcią przesiadłbym się na 18" ale nie ma takiego wzoru w tym rozmiarze jak mam :tongue4: Jak już chcesz zostać przy 17" to pomyśl o innym wzorze bo te alusy wyglądają na 16" No i ten wzór :thumbdown: Co do gleby, progów zwalniających i krawężników to znam temat. Mam podobnie obniżone autko. Tylnią dokładkę z czasem gdzieś zgubisz. Miałem podobną i na progu zwalniającym mi pękła. Potem ją wywaliłem i założyłem ori, a autko z miejsca stało się ładniejsze :naughty:

Opublikowano

Właśnie cały pic polega na tym że tyłem nia zachaczam tylko swoimi progami zahaczam o progi zwalniajace jak za szybko przejade przez próg. Muszę przejeżdżać bardzo wolno a raczej przednią osią muszę zjeżdżać z progu zwalniającego bardzo wolno. Troche to wnerwiające ale z czasem idzie przywyknąć i znaleźć sposób także i na to.

Opublikowano

Ja tak teraz mam i to bez progów :tongue4: Auto musi się toczyć, bo jak nie to jest tompnięcie i ociera :confused4: