erlake Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam. Czy ma/miał ktoś podobny problem że rozmawiając przez blue... cicho słychać rozmówcę ( tego po drugiej stronie ), także muszę zamykać szyby, lub nawet zmniejszać siłę klimy. Da się jakoś to podkręcić - coś w VAG? Dodam, że oczywiście głośność w telefonie oraz w samochodzie na max.
skotmen Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Spróbuj zmienić sieć z telefonie, ostatnio miałem przypadek że było mnie źle słychać zmieniłem sieć i ok Ewentualnie skasuj bt w aucie
erlake Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jak to? Tzn z LTE na 3G? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
skotmen Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zaloguj się jeszcze raz do swojej sieci, u mnie pomogło albo jak masz play to zmień na inną sieć
erlake Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Niestety problem jest od samego początku kiedy mam samochód, tzn. 3 lata. Telefon tez zmieniałem i nic nie dało. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Leszek Odrzywolski Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Mam dokladnie ten sam problem co kolega erlake ale w b7. maxymalna glośność na radiu u mnie to 11 vol. Co z tym zrobić? ma ktoś pomysł jak to przestawić? Może ktoś z okolic Poznania ma jakiś pomysł i mógłby pomóc?? Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Leszek Odrzywolski
Rekomendowane odpowiedzi