Madern Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam ponownie, znów pytanie do Was. Co to jest i gdzie ma byc podłączone bo nigdzie nie widzę gdzie by mogło byc. https://imgur.com/a/hAncr
Madern Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 No dobrze to w takim razie gdzie mam to podłączyć ? Dodam ze jak zamknę auto i z kluczyka otworze bagażnik to nie ma wycia tylko takie jakby pikanie nie zbyt głośne jak na alarm moim zdaniem
Tiger1143 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 A czy jak to nazwałeś pikanie występuje po wyłączeniu auta ?? I czy masz autoalarm ? Jeśli tak czy był seryjnie montowany ?
Madern Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 A czy jak to nazwałeś pikanie występuje po wyłączeniu auta ?? I czy masz autoalarm ? Jeśli tak czy był seryjnie montowany ? Pikanie to jest no oczywiście na wyłączonym silniku jak zamknę samochód z pilota kłódka i otworze bagażnik wkładając kluczyk w klapę bagażnika. Z alarmem to wlasnie nie wiem czy fabryczny bo nie dostałem takiej informacji przy zakupie, auto z USA
kt65c453 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) ori syrena jest w bagażniku/ nadkolu czy tam błotniku po prawej stronie, Edytowane 17 Czerwca 2016 przez kt65c453
Rekomendowane odpowiedzi