Korbi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam wszystkich.Chciał bym wam przestawić moja A3 8L.Rok produkcji: 1998rTyp silnika: AGUMoc silnika seria: 150KMMoc silnika po modach: ok.190KMKolor: SrebnyLiczka dziwi: 3Stan licznika: 215tys orginał 100%Auto jest ze mną od 4 dni i jestem bardzo z niego zadowolony, zawsze mówiłem nigdy A3 małe nie ładne i woglę nigdy mi się za bardzo nie podobało.Auta szukał dłuższy czas nie tylko Audi ale i tak każdego z grupy VAG, aż pewnego dnia wpadła na OLX oto ta piękna audi.Od razu powiedziałem sobie że muszę ją mieć i tak w ten sam dzień od razu pojechałem na oględziny auta, na drugi dzień auto już było u mnie w domu.Jak do tej pory bagatela przez 4 dni auto naprawę fajne lata po prostu ideał A3.W auto trochę się pozmieniało...-Felgi: S-line 17Cali-Daszek tylnej klapy S-Line-Listwy dziwiowe dolne też chyba S-Line-Lampy przód od polifta + Xenon-Lampy tył od Polifta-Środek nic jeszcze nie było robione ale już skóra z S3 zamówiona na przyszły miesiąc.Dalsze mody:-Gwint BIlisten-Jakieś koło na Lato minimum 9j 10j-Kierownica S-Line-Gałka zmiany biegów S-Line-Przyciemnić przednie i tylne lampy na Czarno-Odnowić gril i tylny znaczek-Usunąć rdzę z dziwi pasażera. Reszta wyjdzie w trakcie.A tu parę fotek jak to wygląda teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primaballerina Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wg mnie całkiem nieźle się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbi Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Wg mnie całkiem nieźle się prezentuje Dzięki I padła decyzja za 3 tygodnie rozbieramy auto czyścimy ogniska korozji i malujemy ale PLASTI DIPEM ALIEN ! Mam nadzieje że będzie to jakoś wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben3k Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 No i jak wyglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 troche ja dopracowac i powinna byc fajna bo z tego co widze ma braki w plastikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi