ARTek/_/\_\ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. Mam takie pytanie: Bagażnik i drzwi ładnie się otwierają gdy otwieram kluczykiem drzwi i działa centralny. Ale gdy chce otworzyć bagażnik wkładając w jego zamek kluczyk, przekręcam go i nic się nie dzieje. Skutek jest taki ze bagażnik mogę otwierać tylko zamkiem przednich drzwi. Nie wiem czy tak ma być, czy może robię coś źle dodam ze nie mam pilota proszę o pomysły z góry dzięki Edytowane 30 Czerwca 2016 przez ARTek/_/\_\
animavili Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Albo masz zepsutą wkładkę zamka,albo próbujesz otwierać kluczykiem serwisowym.Taki klucz pasuje tylko do drzwi kierowcy i stacyjki.Nie pasuje do schowka ,ani do bagażnika. Sprawdz ,więc czy możesz zamknąć tym kluczem schowek. Chyba ,że była wymieniana wkładka stacyjki/drzwi ,a bagażnik zostawiony.
ARTek/_/\_\ Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 Mam 3 kluczyki. Jeden plastikowy, jeden zwykły z latareczką i jeden zwykły. Każdym mogę otworzyc/zamknac schowek. Zamykanie bagażnika zamkiem który na nim jest, działa (zamyka cale auto centralny) tylko otwierać musze z drzwi
Rekomendowane odpowiedzi