Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja - skrzynia biegów GBA 1.9tdi 130 km 2003r. AVF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz tą JEM z 07 i będzie gitara, odrazu łapę skrzyni i komplet drążków. Zapytaj jak coś o gwarancję rozruchową, ale z tego co rozmawiałem ze specem od skrzyni to te od B7 są praktycznie bezawaryjne...

Opublikowano

no tylko Puławy a ja z Koszalina 

szukam coś bliżej i też tylko z przekładką na miejscu 

czy w takiej sytuacji wymieni od razu olej 

Opublikowano

Ciekawe czy nie postawi warunku, że ma być ORI ? Musisz dzwonić, pytać, z montażem próbować negocjować cenę...

Opublikowano

jutro dzwonię a co ori 

przecież nie pojadę b7 ha ha 

Zawartość dodana 4 minutes later

ale to co na zdjęciu to już wszystko czy jeszcze coś potrzebne i czy po montażu jest potrzebna jakaś regulacja i np. może zostac mój stary lewarek 

Opublikowano

Na foto jest wszystko , lewarek zostaje , jest taki sam 

Opublikowano

Marcin, nikt przez internet Ci nie powie czy skrzynia OK, trzeba jechać , obejrzeć, pokręcić wałkiem, za flansze... poruszać drążkiem zmiany biegów, itp... A jak nie to zamontować od razu tam i masz z głowy, zapewne nie raz to robili i Ci ustawią jak trzeba itp... 

Opublikowano

Ten drugi link z pomorskiego bliżej mnie koleś krzyknoł minimum 3000 zł
Chyba ciut za dużo

Opublikowano

Cały swap skrzyni powinien się zamknąć w cenie max 1500zł,liczę tu koszt potrzebnych części i robociznę

Opublikowano

Też tak myśle 3 koła to przesada
Jak taka suma to wolę Gba za 1800 plus 300 przekładka i bez kombinacji

Zawartość dodana 44 minutes later

A jak to jest z łapom poduszki bo mam na miejscu w Koszalinie ale końcówka jest R zamiast P to ma znaczenie

Zawartość dodana 21 minutes later
8 godzin temu, marcin120383 napisał:

Zawartość dodana 44 minutes later

A jak to jest z łapom poduszki bo mam na miejscu w Koszalinie ale końcówka jest R zamiast P to ma znaczenie

ma znaczenie 

Zawartość dodana 36 minutes later

http://allegro.pl/audi-a4-b7-2-0-tdi-wybierak-8e0711271h-8e0711151f-i6716628882.html#thumb/3

i te drążki jeden jest z końcówką taką jak po wina być czyli 271 H ale drugi jest z końcówką 151 F 

a po wino być L to ma znaczenie czy będzie pasowało 

Opublikowano

Panowie krótkie pytanie czy podejdzie w końcu jakaś inna skrzynia niż GBA
ROK PRODUKCJI auta maj 2003
Tak albo nie

Opublikowano

Pytałeś już o to w kilku tematach, dostałeś nawet odpowiedź, kontynuuj w jednym wątku a nie wznawiasz wszystkie tematy ze skrzynią GBA: https://a4-klub.pl/topic/242581-wymiana-skrzyni-gba/?do=findComment&comment=5042388

Opublikowano

Marcin nie wiem czego jeszcze nie wiesz,masz jasno napisane HCF,HCK,JEM  wszystkie te podejdą ,ale trzeba drążki wymienić i łapę skrzyni,różnią się przełożeniami,technicznie pasują,kilka osób wymieniało na podstawie wątku co ci wcześniej wkeiłem, więc szukaj skrzyni montuj  i ciesz się sprawnym autem

Opublikowano

A co powiecie na skrzynie HXS

Opublikowano

To chyba dsg i na dodatek od poprzecznego silnika , nie podejdzie,szukaj od Passata b5fl ,Exeo, b7, od tych aut pasują

Opublikowano

Z wymianą łapy i drążków -  HCF, HCK, JEM , bez kombinowania FRL, FPN, GBA  i tyle w tym całym temacie...

Opublikowano

Mam już drążki całe z wybierakiem teraz czekam na info odnośnie skrzyni JEM i chyba się uda
Sorry panowie za marudzenie ale jestem zielony w tym temacie dlatego tak pisałem

Opublikowano

Łapa jest w komplecie ze skrzynią powiedz mi jeszcze ta ława szeroka zostaje moja