Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AKE] Dziwna kontrolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj pojawiła mi się na fisie kontrolka żołte kółko w środku napisane km/h a na zewnątrz kółka po lewej stonie do góry 1. Co to jest bo pierwszy raz widze.

Opublikowano

Wyświetliło Ci się ostrzeżenie o przekroczeniu prędkości. Według instrukcji: "Ostrzeżenie o przekroczeniu prędkości umożliwia zapamiętanie prędkości, która nie powinna być przekraczana. Gdy tylko prędkość samochodu przekroczy zapamiętaną prędkość o 10 km/h odezwie się sygnał ostrzegawczy. Jednocześnie zostanie wyświetlony napis km/h". Natomiast 1, która Ci się też pojawia oznacza 1 poziom ostrzegania (występują dwa poziomy ostrzegania).

Opublikowano
  • Autor

Tylko dlaczego teraz dopiero jeżdźę nim od roku i się nie wyświetlało[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 13:12_________________________________________________idzie to cholerstwo jakoś wyłączyć bo mnie wnerwia

Opublikowano

pewnie przez przypadek podczas jazdy wcisnąłeś "check" więc wciśnij ponownie żeby anulować :cool1:

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega napisał być może przez przypadek ustawiłeś sobie to ostrzeżenie, można to zrobić jak jedziesz z jakąś prędkością i wciśniesz tzw. przycisk automatycznego testowania znajduje się on na zegarach po lewej stronie przy prędkościomierzu (zegarku). Po wyłączeniu zapłonu pamięć jest kasowana automatycznie.

zamieszczam Ci skany instrukcji z opiem tego zagadnienia

cfd69224fe842898m.jpg35cee563fb3a3f41m.jpg

Opublikowano

ja muszę przyzanać że czasem sobie ustawiam ogranicznik ...dobra rzecz na miasto i zapomninie się :naughty:

Opublikowano

ja muszę przyzanać że czasem sobie ustawiam ogranicznik ...dobra rzecz na miasto i zapomninie się :naughty:

Jak bym miał tyle punkciorów (mandatów) co Ty madas, to też bym sie w to bawił :polew: :polew:

Opublikowano

Jak bym miał tyle punkciorów (mandatów) co Ty madas, to też bym sie w to bawił :polew: :polew:

:polew: :polew: ja się tak nie bawie :tongue4:

Opublikowano

Ja ustawiłem na 310 km/h :) a tak serio to na 180 ze względu na zimówki bo madas mnie nastraszył, ze wystrzelą przy 220 :)