Lorence Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) znalazłem dziwny zderzak, nie jest to napewno RS4, nie jest to S4 nie jest to DTM, do Sline też mu daleko. Ktoś może kojarzy co to za wynalazek ?? już sam znalazłem odpowiedź, wydaje mi się że to będzie to: Edytowane 8 Lipca 2016 przez Lorence
pksmlody Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Podobny, może być to. Czy tylko aby na pewno to A4 B7???
Lorence Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 tak jest to zderzak stylizowany na sline a4 b8. Oryginalny od B8 ma na środku zderzaka taką dokładkę odczepianą zaraz pod grillem. Jak ktoś chce to zderzak w/w jest na allegro do kupienia za 500zł, kratki od halogenów można dokupić na ebay.
Robero321 Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Widziałem go już ze 3 miech temu nie jestem pewien ale wydaje mi się że to wersja usa z obrysów kami
Lorence Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 w sumie to bez znaczenia te otwory każdy lakiernik zaklei i po kłopocie (pod warunkiem że są) może akurat komuś od nas przypasuję napewno drugiej takiej a4 z tym zderzakiem u nas nie ma
Rekomendowane odpowiedzi