July 10, 201610 yr Witam, W moim Audi A4 B6 mam problem z szybą kierowcy. Szyba działa, lecz odsuwa się i zasuwa po około 1 cm - trzeba klikać kilkanaście razy w przycisk żeby ją odsunąć albo zasunąć. Dodam, iż z kluczyka (domykanie szyb) działa tak samo...czyli trzymając naciśniety kluczyk szyba się zasuwa stoponiowo po 1cm... Co to może być??? druga szyba pasażera działa normalnie. Edited July 10, 201610 yr by Paweł Rachwał
July 10, 201610 yr Sprawdź tą wiązkę co mówi kolega czy nie masz gdzieś przedartego kabla, jeśli będzie ok to sprawdź sam podnośnik szyby.
July 12, 201610 yr Author OK. wezmę się za sprawdzenie tego...tzn..przepatrzeć czy na którymś kablu poprostu nie jest uszkodzony pancerz kabla tak??
July 13, 201610 yr W ostateczności możesz pomierzyć miernikiem przejście na poszczególnych przewodach.
July 15, 201610 yr W ostateczności możesz pomierzyć miernikiem przejście na poszczególnych przewodach. W sumie od tego mógłby zacząć
July 24, 201610 yr pewnie to wina kabli, tez miałem z nimi problem do tego stopnia ze prawych drzwi nie mogłem otworzyć bo wcześniej zamknołem z pilota, no a przez zniszczone kable prąd do drzwi nie dochodził :-/