Michał83 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Mam mały problem, niekiedy podczas jazdy gasną mi zegary, skacze wskazówka od prędkości np. od 0 do 140 i kasuje sie aktualny przebieg i spalanie, ogólnie wszystko oprócz temp. trwa to dosłowie chwile a póżniej jest ok. a teraz całkiem niedawno przy odpalaniu wyskakuje jakiś wykrzyknik posiada audi A4 1995r. 1,9 tdi prosze o pomoc ;(
Cugar Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Sprawdź czy nie masz poluzowanych kostek do zegarów. U mnie raz zdolny magik nie docisnął kostki i nie zabezpieczył, na dziurach i nie tylko od czasu do czasu wszystko gasło i się kasowało. Sam sobie licznik odkręciłem, docisnąłem kostkę i jest OK.
Norbi TDI Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Sprawdz połączenie klem akumulatora, ECU, wykrzyknik pojawia się dlatego że jest przerwa w napięciu.
Michał83 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 dzięki za podpowiedzi właśnie dzisiaj kupiłem nowy akumulator i jak narazie wykrzyknik sie nie pokazuje. A zobacze jeszcze co dalej będzie z tymi zegarami bo nawet mi sie spaliły dwie żaróweczki to przy okazji zobacze czy nie jest tak jak napisałeś
Rekomendowane odpowiedzi