Dydol Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Witam was, Na wstępie zaznaczę, że używałem opcji "szukaj" ale niestety dla fraz "usa" lub "ameryka" nie mogłem namierzyć interesującego mnie tematu. Moje pytanie jest dość proste, a mianowicie: Posiadam S4 B6 05' USA, w którym przednie lampy są ciągle zza oceanu. Są lekko przerobione, ponieważ kierunkowskazy mają pomarańczowe wstawki. Na VAG-u ustawione są na wersję EU, bo kierunkowskazy migają i nie pełnią funkcji postojówek(tych zwyczajnie nie ma, ale odpalają się komunikaty o niesprawnej żarówce postojowej L+P). Jako, że lampy parują, chcę je wymienić na nowe. I tutaj pytanie - czy kupując gołe lampy Xenon wersja EU od A4 B6 i przekładając przetwornice, silniczek poziomujący i żarnik będzie coś jeszcze do zrobienia w kwestii elektronicznej skoro ustawienia na VAG-u są pod EU? Nie szydźcie proszę Edytowane 14 Lipca 2016 przez wrclaguna
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 powinno pasowac P&P Jak masz zakodwane na 1 0xxx?: Country 1 = Rest of World 2 = Northern Countries (Finland, Sweden, Norway, Denmark) 3 = USA 4 = Canada
Dydol Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) powinno pasowac P&P Jak masz zakodwane na 1 0xxx?: Country 1 = Rest of World 2 = Northern Countries (Finland, Sweden, Norway, Denmark) 3 = USA 4 = Canada Nie ma znaczenia, że numer części będzie się różnił od oryginalnie zamontowanej w USA prawda?( nie chciabym wyrzucić kaski w błoto ) Edytowane 14 Lipca 2016 przez Dydol
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 TU masz cały temat o MCE 09 mozesz sobie sprawdzic dla pewnosci okablowaniew zwijaku masz numery modułow i rozpiskehttp://a4-klub.pl/index.php?/topic/100858-mce-09-modul-centralnej-elektryki-lusterko-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-coming-leaving-home/?p=1547247#entry1547247
Dydol Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 TU masz cały temat o MCE 09 mozesz sobie sprawdzic dla pewnosci okablowanie w zwijaku masz numery modułow i rozpiske http://a4-klub.pl/index.php?/topic/100858-mce-09-modul-centralnej-elektryki-lusterko-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-coming-leaving-home/?p=1547247#entry1547247 Wielkie dzięki !
kostosz Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Żeby nie zakładać nowego tematu... Mam okazje kupić lampy usa xenon. Da rade jakoś przerobić te lampy żeby wrzucić tam postojówki?
Rekomendowane odpowiedzi