Karolina Izabella Anna Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam, mam pytanie.. w kupionym aucie znalazłam w schowku wejście na usb.. miałam nadzieje, że może będę mogła posłuchać muzy z pendriva ale lipa;/ Mam standardowe radio fabryczne tam przełaczyłam na CD.. bo nie było innej opcji ale nie działa. Drugi pomysł przyszedł mi do głowy, że to może do ładowarki ale telefon się nie ładuje;/ Proszę o pomoc jak to uruchomić i co to właściwie jest;/
car_diag_cork Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Może przed sprzedażą auta ktoś władował do niego standardowe radyjko, a okablowanie zostawił z poprzedniego radia.
Karolina Izabella Anna Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 Może przed sprzedażą auta ktoś władował do niego standardowe radyjko, a okablowanie zostawił z poprzedniego radia. Jedynym wyjściem to jest chyba wyjąć fabryczne i zobaczyć co to za kabel;/
car_diag_cork Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Najlepiej wysunąć radio i sprawdzić dokładnie dokąd ten kabel idzie. Może kiedyś była to ładowarka do telefonu ale ktoś odłączył zasilanie. Edytowane 18 Lipca 2016 przez car_diag_cork
Rekomendowane odpowiedzi