July 15, 201610 yr Witam wszystkich, mam problem z zawieszeniem tzn. przy mocniejszym przyspieszaniu 1, 2, 3 coś się respeci w aucie głównie słychać w okolicach lewego przedniego koła jakby vos stukało i obiecało. Po wizycie u mechanika stwierdzono luzy na dolnych przednich wahaczach. Pytanie do was jakich wahacz szukać i czy wymieniać tylko te dolne czy całość? Proszę o info.
July 15, 201610 yr Jak chcesz tanie to bież MS albo skv a jak drogie to lemforder. A czy wymieniać pojedyńczo czy wszyskie to już jak kto lubi ja wymieniam te co padną.
July 15, 201610 yr ludzie z tanich tylko mastersport albo lem.wszystko inne to ta sama jakość tylko różnią się ceną. resztę masz już zamienniki czy jeszcze ori? Edited July 15, 201610 yr by wyzyk83
July 17, 201610 yr ludzie z tanich tylko mastersport albo lem.wszystko inne to ta sama jakość tylko różnią się ceną. resztę masz już zamienniki czy jeszcze ori?Jak wg ciebie MS (czego ja np nie znam)i LEM to tanie (co wg mnie są to najdroższe zamienniki po oryginale) co jest pomiędzy LEM a ori droższe??
July 17, 201610 yr źle zrozumiałeś kolego moją wypowiedź z tanich tylko mastersport a jak masz kasę to lemforder jest najdroższy bo to oryginał stosowany na pierwszy montaź Edited July 17, 201610 yr by wyzyk83
July 18, 201610 yr a co powiecie o wahaczach firmy Denckermann?Pewnie śmietnik. Jest temat o wahaczach. Po co w stu miejscach pytać w kółko o to samo?