pawio15 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam OD kilku dni mam pewien problem . Otóż nie zamykają mi się drzwi przednie od strony kierowcy. Nie mogę ich zatrzasnąć bo ofekt jest taki jakbym uderzył nimi w ściane. Znalazłem sposób żeby je zamykać. Otwieram klamkę i przesuwam taki cypelek który nie chce wrócić na swoje miejsce z boku drzwi który sie znajduje. Da się to jakoś zrobić czy tylko wymiana zamka wchodzi w grę ?
karol2266 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Tylko wymiana zamka. Ja kupiłem używany na allegro i akurat dobrze trafiłem. Mechanik powiedział że kiedyś rozebrał zamek i jak jemu sprężynki strzeliły to nie wiedział jak złożyć. KOLEJNY FELER W B6 Edytowane 10 Września 2016 przez karol2266
Etna Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Wymiana zamka. Najszybszy i najpewniejszy sposób.
pawio15 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgadza się do wymiany był zamek. Zrobione !!!!!
Rekomendowane odpowiedzi