July 27, 201610 yr Witam, okres letni jezioro, morze, ulewy no i co kto usiądzie lekko wilgotnymi spodenkami, robią się plamy i albo trzeba prac albo użyć firmy k2 albo jakas pianka do prania tapicierki i schodzi tez macie takie wrażliwe fotele materiałowe? U kolegi w astrze C nie widac żadnych plam po wyschnięciu wody z jeziora. A u mnie od razu, może problem tkwi w tym materiale? Albo piance przesiąknięte brudem? Może ktoś wrzucić zdjęcie audia4b6 kombi foteli z materiału ja posiadam 02r.
July 27, 201610 yr u mnie tez zostaja plamy z brudnej wody.ciepla czysta woda z plynem do plukania i wszytsko znika
August 6, 201610 yr Albo plamy , majonez ( wysiedziane) lub może już wytarte są . poniżej zdj kanapy; https://zapodaj.net/28791de92dd6d.jpg.html
September 10, 20169 yr Ja używałem vanish-u do dywanów. Polecam wszystko poschodziło, a mam 2 małych dzieci i potrafią nabrudzić na tylny siedzeniu
September 16, 20169 yr Ja używałem vanish-u do dywanów. Polecam wszystko poschodziło, a mam 2 małych dzieci i potrafią nabrudzić na tylny siedzeniu Dokładnie jak kolega pisze, u mnie też miałem problem, po kupieniu auta tylna kanapa tak była zawalona jak by nie wiem co ktoś tam robił. odkurzacz piorący nic nie pomagał. W końcu wyjąłem ten fotel na pieniłem vanishem i spłukałem karcherem. Efekt - nówka z salonu!