Gość Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Witam wszystkich. Mam do znawców trzy pytania. Mam autko B5 AEB i w sumie część gorąca turbiny nadaje się do wymiany. Mam do kupienia turbawke z passka AEB K03-022. Niestety nie wiem jaką mam u mnie i czy podejdzie. Jakby ktoś wiedział że będzie ok, to proszę o info. Ponadto mam pytanie o przepływomierz. Ja mam 058133471A i czy będzie pasował taki o numerach 037906461C. Ostatnie pytanie, czym się różni sonda lambda z brązową kostką od tej z zieloną kostką. Jeśli chodzi o te przepływkę i lambdę to chce zastosować na podmiankę do mojego, aby ewentualnie wyeliminować uszkodzony element z aktualnie założonych na samochodzie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Matt7955 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Też mam 1.8T AEB i wrzuciłem 022 jak dobrze pamiętam, też z paska.
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Też mam 1.8T AEB i wrzuciłem 022 jak dobrze pamiętam, też z paska. Podpasował bez problemu ? Czuć jakąś różnice ?
Rekomendowane odpowiedzi