July 28, 201610 yr Moje felgi są mocno zniszczone, mogę je sam wypełnić jakąś szpachlą? Czy tylko kosztowna naprawa, jeśli tak to jakie koszty? Edited July 28, 201610 yr by mateuszeks
July 28, 201610 yr Nie wiem czy mozna ale ja wyszpachlowalem i pomalowalem sprejem. Po ok 3 miesiacach jazdy dalej jestem bardzo zadowolony z efektu
July 28, 201610 yr Kolego sa specjalne zakłady co sie tym zajmuja , nie robia tego drogo a konkretnie , ja za 18 płaciłem 90zł za sztuke (cena zalezy od wielkości felgi) w tym jest : Czyszczenie Alufelgi w kwasie - alu sie nie piaskuje Naprawa rantów - napawanie Malowanie kolorem Malowanie Bezbarwnym Efekt mega , poleciłem kolega i tez zadowoleni - ja to robie w http://www.lakiernia.tychy.pl/
July 28, 201610 yr Jeśli chcesz to zrobić sam to zaszpachluj to zwykła szpachlą potem podkład i całą pomaluj, da sie to zrobić naprawde ładnie bez sciągania opony. Jeśli chcesz to zrobić porządnie to zdejmij opone i oddaj do proszkowego malowania ale watpie aby w tych 90zł było proszkowe malowanie.
July 28, 201610 yr Jeśli chcesz to zrobić sam to zaszpachluj to zwykła szpachlą potem podkład i całą pomaluj, da sie to zrobić naprawde ładnie bez sciągania opony. Jeśli chcesz to zrobić porządnie to zdejmij opone i oddaj do proszkowego malowania ale watpie aby w tych 90zł było proszkowe malowanie. Tak kolego 90zł za ''18'' i na milion procent proszkowo : ]