Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Najtańszy salon audi w Europie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chce kupić nowy samochód w leasingu. Z BMW jest sprawa oczywista, gdzie kupic. W internecie na rożnych forach są namiary. Niestety nt. Audi nie mogę nic znaleść. W PL salony dają od 15 do 19% poniżej cennika, ale podejrzewam, że w jakimś zagranicznym salonie będzie jeszcze taniej. Ma ktos jakiś namiar?

I ew. jeszcze jedno: znacie jakas instytucje ktora chcialaby wyleasingowac samochod zza granicyna dobrych warunkach czyt. ponizej 105% ?:) Wiekszość banków mi odmawia, ale np. brokerzy oferują leasigu choć faktury wystawiają salony, a nie oni (WTF? ).

Edytowane przez heretyk

Opublikowano

Broker jest pośrednikiem i on nie oferuje swojego produktu a jedynie uzgodnia że sprzedawca wartość przedmiotu, dołączając swoją marżę lub podaję cenę końcowa a sprzedawca odpala mu uzgodniona kwotę. Tak miałem z ubezpieczeniem, nie wyszedłem u brokera najlepiej...

Pozdrawiam,

Rum

Opublikowano
  • Autor

Broker jest pośrednikiem i on nie oferuje swojego produktu a jedynie uzgodnia że sprzedawca wartość przedmiotu, dołączając swoją marżę lub podaję cenę końcowa a sprzedawca odpala mu uzgodniona kwotę. Tak miałem z ubezpieczeniem, nie wyszedłem u brokera najlepiej...

Pozdrawiam,

Rum

Ale ja wiem jak działają brokerzy :) Moja uwaga dotyczyła ze brokerzy zalatwiaja leasing pomimo ze "offcialna sciezka" niby sie nie da. np. w mbanku. Moj doradca albo na infolini twierdza ze samochodow nie zarejestrowanych w PL nie leasinguja, a juz kilku brokerow pisalo ze kupujac za ich posrednictwem zalatwiaja leasing w mbanku. Dostawalem jakies symulacje itd. Rozumialbym gdyby oni wystawiali fakture na samochod, ale podobno faktury wystawia dealer za granica a oni tylko fakture za posrednictwo. Dobra ale zbieglismy z tematu. Z mojego riserczu wynika ze najtaniej jest w UK, pytanie czy ktos nie ma lepszego pomyslu? Obstawiam niemcy, ale nie wiem gdzie szukac, przeciez nie bede dzwonil/pisal po wszystkich salonach w reichu, a skads te tansze nowe samochody musza sie brac...

Opublikowano

Pozdrawiam,

Rum

Ale ja wiem jak działają brokerzy :) Moja uwaga dotyczyła ze brokerzy zalatwiaja leasing pomimo ze "offcialna sciezka" niby sie nie da. np. w mbanku. Moj doradca albo na infolini twierdza ze samochodow nie zarejestrowanych w PL nie leasinguja, a juz kilku brokerow pisalo ze kupujac za ich posrednictwem zalatwiaja leasing w mbanku. Dostawalem jakies symulacje itd. Rozumialbym gdyby oni wystawiali fakture na samochod, ale podobno faktury wystawia dealer za granica a oni tylko fakture za posrednictwo. Dobra ale zbieglismy z tematu. Z mojego riserczu wynika ze najtaniej jest w UK, pytanie czy ktos nie ma lepszego pomyslu? Obstawiam niemcy, ale nie wiem gdzie szukac, przeciez nie bede dzwonil/pisal po wszystkich salonach w reichu, a skads te tansze nowe samochody musza sie brac...

Z Chin...

Swoją drogą: interesują cie samochody z UK?

Mogę zapytać jednych brokerów o co k'mon albo zapytam sie ich czy załatwiaja takie cos o co ty pytasz i jesli podejma rozmowę, przekaze ci ich telefon, akurat gadaja po polsku...

Opublikowano

chyba warunki leasingu zależą od wielu czynników m.in. od wysokości pierwszej wpłaty oraz późniejszego wykupu auta. My w firmie mamy leasing na 102% w pkeao sa

Opublikowano
  • Autor

chyba warunki leasingu zależą od wielu czynników m.in. od wysokości pierwszej wpłaty oraz późniejszego wykupu auta. My w firmie mamy leasing na 102% w pkeao sa

Pozdrawiam,

Rum

Z Chin...

Swoją drogą: interesują cie samochody z UK?

Mogę zapytać jednych brokerów o co k'mon albo zapytam sie ich czy załatwiaja takie cos o co ty pytasz i jesli podejma rozmowę, przekaze ci ich telefon, akurat gadaja po polsku...

Z mojego riserczu wynika że najtańsze samochody w EU są w UK, szczególnie przy tym że GBP spadł ostatnio. Zasadniczo dla mnie nie ma różnicy dopóki dopóty samochod jest fabrycznie nowy i z oficjalnej sieci delareskiej ( gwarancja, pakiet darmowych serwisów itd)

Ale czemu założyłeś że zmieniam warunki? Mnie interesowało czemu oficjalnie nie leasinguja sprzętu z zagranicy, a nie oficjalnie oferują. A szczegolnie interesuje mnie które instytucje byłyby zainteresowane leasingiem samochodu zakupionego w salonie za granica.

Edytowane przez heretyk

Opublikowano

w zeszłym roku Pekao Leasing też mi odmówiło zakupu przez nich auta bezpośrednio zza granicy.. zgodzili się jak zawsze na leasing zwrotny. pomimo, że mam u nich leasingowaną praktycznie całą flotę..

Opublikowano

Lukasz_mk2, dnia 02 Sie 2016 - 11:25, napisał:

Ale czemu założyłeś że zmieniam warunki? Mnie interesowało czemu oficjalnie nie leasinguja sprzętu z zagranicy, a nie oficjalnie oferują. A szczegolnie interesuje mnie które instytucje byłyby zainteresowane leasingiem samochodu zakupionego w salonie za granica.

chodziło mi o warunki leasingu (wysokość leasingu) a nie o warunki zakupu auta z zagranicy czy też krajowego ;)