Crossfader Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam Jestem tu nowy i chciałem się podzielić z innymi problemem z klimą jaki miałem. Otóż przestała działać mi klima w mojej audi. Najpierw zdiagnozowałem, że wentylator się nie załącza, ale po jego wymianie dalej nie chłodziła. Następnie specjalista stwierdził ze może to być wina osuszacza, i tak też było. MIałem zapchany osuszacz i dławik. Po wymianie tych 2 części chodzi jak szalona. Może komuś sie to przyda na przyszłość. Koszt części ok 200 pln. Jak było to do kosza:D Pozdrawiam
metik Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tam nie ma osuszacza tylko odwadniacz i nie ma potrzeby go wymieniać. Za to dysze rozprężną jak najbardziej
soulmaster3m Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Tam nie ma osuszacza tylko odwadniacz i nie ma potrzeby go wymieniać. Za to dysze rozprężną jak najbardziej 8D0820193A - Osuszacz, więc w czym problem? Osuszacz, skraplacz, odwadniacz, to jakaś różnica? Skoro po angielsku jest DRIER, to w sumie tłumaczy się konkretnie jako OSUSZACZ. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez soulmaster3m
metik Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 To proste, osuszacz jest po stronie wysokiego cisnienia w ukladach z zaworem rozpręznym A odwadniacz po stronie niskiego z dyszą dlawiacą i całkiem inne jest ich zadanie
soulmaster3m Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 OMG, cały anglojęzyczny świat żyje w błędzie.
Rekomendowane odpowiedzi