karol2266 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Witam Posiadam w/w radio w mojej b6. Problem pojawił się dzień po tym jak czyściłem samochód. Jak zawsze walnąłem plack-a na kokpit (radio) i wytarłem ściereczką. Na następny dzień z rana gdy odpaliłem samochód przyciski działały, ale po kilka razy musiałem przycisnąć dany przycisk żeby zrobić to co chciałem po 5 min przestały działać (oczywiście nie wszystkie, ale o tym zaraz). Myślałem że naszło tam trochę placka i trzeba poczekac aż odparuje. Niestety sytuacja trwa do dziś (równo tydzień) i nic się nie zmieniło, więc postanowiłem przyjść do was z pomocą. Jeżeli chodzi o przyciski to tak, nie działają: -przycisk od wyjmowania płytki -przyciski od przełączania płytki na inną Niestety odtwarzacz jest ustawiony na płytce która jest porysowana i nic nie mogę zrobić. Od CD działa przycisk LOAD, ale wszystkie kieszenie są zajęte więc nie mogę nic załadować. WAŻNE!!! : Jeżeli chodzi o radio wszytko działa ok i co dziwne przyciski które służą do przełączania płytek w CD (te które nie działają niby) przy słuchaniu radia służą do przełączania stacji radiowych i o dziwo działają.\ Może ktoś ma jakiś pomysł? Nikt nie wie? Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez karol2266
Rekomendowane odpowiedzi