bobusiek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam, już dzisiaj nie wytrzymałem i muszę zapytać przez ciekawość.Dlaczego po odpaleniu samochodu po 24 godzinnym postoju na dworze w temperaturze ok. zera stopni z nawiewów leci od razu ciepłe powietrze? W poprzednich autach żeby leciało ciepło do kabiny silnik musiał się trochę nagrzać a tu leci ciepło od razu po uruchomieniu Mi to pasuje tylko z czego to wynika, czy jest jakaś grzałka?
nagaj83 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 No to się ciesz , mi nawet po nagrzaniu silnika cieplo nie chce lecieć ;(
bobusiek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jakby było webasto to bym głupich pytań nie zadawał :kox:pozdro
IrekKepa Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Może masz ogrzewanie przedniej szyby z klimy
kepasa Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 może jakaś szwedzka wersja... u mnie trochę trzeba poczekać, ale nie długo... kilometr może dwa i zaczyna ciepło lecieć powolutku...ale nie od razu na pewno
YATES Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Dziwny objaw. Może masz auto podłączone do centralnego :>
Rekomendowane odpowiedzi