August 7, 201610 yr Witam. Czy wymiana chromowanych listew wokol szyb w sedanie na czarne wymaga takiej rzezby i jest tak skomplikowane jak w kombi ? Czy te czarne listwy wystepuja tylko w macie ? I jak je znalesc bo chyba nie ogarniam na allegro.
August 9, 20169 yr To samo. Musisz wycinać tylnie. Tylko mat. Sam się niedługo przymierzam ale do chromow Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
August 12, 20169 yr Author A myslicie ze firmy zajmujace sie oklejaniem aut dalyby rade je obkleic bez sciagania ?
September 28, 20169 yr A myslicie ze firmy zajmujace sie oklejaniem aut dalyby rade je obkleic bez sciagania ? Zastanawiam sie nad tym samym.podjade,dowiem sie i dam znac.w poprzednich autach oklejalem ale listwy musialybyc zdemontowane zeby to zrobic dokladnie ,inaczej nie chcieli sie podjac.
February 2, 20188 yr A nie prościej okleić czarną folią? Wyjdzie taniej, mniej nerwów, a jak się znudzi to można wrócić do pierwotnego koloru
February 3, 20188 yr Tak, ale zeby okleic to trzeba sciagac listwy. A to sie wiaze z wycinaniem szyby... jak z ta guma? Wydaje sie sposob nie inwazyjny. Pytanie, czy skuteczny i jak trwaly?
February 4, 20188 yr 14 godzin temu, Osiollekk napisał: Tak, ale zeby okleic to trzeba sciagac listwy. A to sie wiaze z wycinaniem szyby... jak z ta guma? Wydaje sie sposob nie inwazyjny. Pytanie, czy skuteczny i jak trwaly? Nic nie trzeba ściągać żeby dobrze okleić listwy, wystarczy dobry fachowiec Sam mam oklejone i jak ktoś nie wie że to folia to trudno zauważyć, żałuję tylko że zrobiłem matt jak relingi, mogły być w połysku.
December 5, 20223 yr Zawieź do jakiegoś detailera, co okleja samochody i ci to zrobią - dasz 3/4 stówki i zawsze możesz wrócić do chromu jakby ci nie siadło. Tzw (dechroming)