August 7, 201610 yr Witam,tak jak w temacie, kupiłem ostatnio lusterka z lifta z grzanymi wkładami, u siebie oryginalnie miałem też podgrzewane, po podłączeniu wkłady zimne, sprawdziłem, prąd dochodzi, podmieniłem wkłady na chwile na stare i grzeją. Czy zasilanie do wkładów poliftowych jest jakoś inaczej zrobione? Dodam, że mam 96r i mam grzanie luster zespolone z grzaniem tylnej szyby, tzn muszę odpalić grzanie szyby żeby lustra grzały. Miał ktoś taki przypadek?
August 7, 201610 yr w lifcie grzanie jest inaczej rozwiązane i są termostaty w szkłach z tego co kojarze
August 7, 201610 yr Author I one same w sobie mają jakiś czujnik temperatury? czy trzeba to jakoś podłączyć i od jakiej temperatury będą grzały?
August 7, 201610 yr Mają wbudowany ten termostat i nie trzeba specjalnego podłączenia. U mnie jak jest poniżej 15 stopni to działają (para wodna o poranku szybko znika ) Możesz zrobić test: wsadź szkła do zamrażalnika i po paru minutach leć szybko do auta podłączyć i sprawdź wtedy czy się nagrzeją
August 7, 201610 yr Author I super, testu robić nie będę ale poczekam do późnej jesieni, najwyżej wtedy będę się martwił dzieki za pomoc