eaglent Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam,tak jak w temacie, kupiłem ostatnio lusterka z lifta z grzanymi wkładami, u siebie oryginalnie miałem też podgrzewane, po podłączeniu wkłady zimne, sprawdziłem, prąd dochodzi, podmieniłem wkłady na chwile na stare i grzeją. Czy zasilanie do wkładów poliftowych jest jakoś inaczej zrobione? Dodam, że mam 96r i mam grzanie luster zespolone z grzaniem tylnej szyby, tzn muszę odpalić grzanie szyby żeby lustra grzały. Miał ktoś taki przypadek?
horny devil Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 w lifcie grzanie jest inaczej rozwiązane i są termostaty w szkłach z tego co kojarze
marcin_franz Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jak na dworze jest zbyt ciepło, to szkła nie grzeją, bo są wmontowane termostaty
eaglent Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 I one same w sobie mają jakiś czujnik temperatury? czy trzeba to jakoś podłączyć i od jakiej temperatury będą grzały?
prezesik18 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Z tego co pamiętam zaczynają grzać gdy temmperatura spada poniżej 3lub5 stopni.
marcin_franz Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Mają wbudowany ten termostat i nie trzeba specjalnego podłączenia. U mnie jak jest poniżej 15 stopni to działają (para wodna o poranku szybko znika ) Możesz zrobić test: wsadź szkła do zamrażalnika i po paru minutach leć szybko do auta podłączyć i sprawdź wtedy czy się nagrzeją
eaglent Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 I super, testu robić nie będę ale poczekam do późnej jesieni, najwyżej wtedy będę się martwił dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi