Miki.a4 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Na początku chciałem się przywitać. Także dzień dobry od 3 tygodni jesteś szczęśliwym posiadaczem Be piątki. Wcześniej jeździłem autami marki Honda. Miałem naprawdę mocne autko i bardzo doinwestowane. Jako że mało jeździłem tym autem ponieważ częściej jeździłem właśnie audi a4 b5. Normalnie zakochałem się w tym aucie i marce. Pogonilem honde i kupiłem swoje Audi. Mała specyfikacja i plany. Silnik: Klasyczny 1.9 TDI typowy seryjniak. Zawieszenie:seria ( plany- gwint) Wnętrze: seria. Podgrzewane fotele, klimatyzacja itp. (Plany-fotele S4, kierownica też od eski no i coś się jeszcze zrobi) Koła: seria ( Plany- jakaś 17) Ogólnie auto ma być schludne, czyste, niskie i na dobrym spasie:) W autku już trochę zrobiłem. Wymieniony Okej wraz z filtrami Naprawiona sprężarka oraz nowy wąż klimy. Naprawione maty od podrzewania siedzeń. Ściągnięty hak holowniczy Wyprana tapicerka. Temat na bieżąco będę uzupełniał Pozdrawiam Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Miki.a4
pksmlody Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witaj Dodaj jakieś fotki auta do tematu
Miki.a4 Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Już wklejam, tylko trochę Ogarne wrzucanie tutaj zdjęć żeby nie było, że nic się nie dzieje. Narazie przymiarki Arcasyting 18 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Miki.a4
Rekomendowane odpowiedzi