adioss995 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 ten króciec jest zaślepiony tekże jest ok a ten eżektor spróbuje coś wykąbinować a czy te nieszczelność mają jakis wpływ na doładowanie albo coś nie wiem jak przy innych silnikach ale przy avj odme mam koło przepływki także ten wąż co mam tam śrube to powinien wchodzić gdzieś tam w te węże ? zreszta zrobie moze jakies zdj to obejrzycie czyli moge chyba uznać że dolot szczelny takze teraz z tą pompką bede robił i wkleje logi
przemu6 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Zerknij na to zdjęcie https://s4.postimg.org/ctdpp0zz1/Bez_tytu_u.png . Kolorem czerwonym zaznaczyłem Twój wężyk(w który jest włożona śruba), który idzie od eżektora. A więc tak,Twój wężyk powinien iść od eżektora do korka odpowietrzania skrzyni korbowej(na zdj.nr 6), a następnie do trójnika nr.5. Z resztą wszystko masz na zdjęciu Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez przemu6
adioss995 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 aha no tak dzisiaj wezme i zobacze co da sie zrobić jak to wgl wyglada dzieki za zdj chyba ze moge to tak zostawić czy nie bardzo ? dopiero w przyszłym tyg bede mial pompę i ja założe i zrobie logi
Rekomendowane odpowiedzi