Stromper Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam. Znalazłem temat na forum o zmieniarkach i tzw. emulatorach. Z racji tego iż nówka kosztuje ponad 2 stówy zacząłem szukać alternatyw. Chciałem prosić o radę odnośnie jednego egzemplarza czy się nada do A4 B6, radio Chorus bo kompletnie nie mam pojęcia jeśli chodzi o elektronikę. Pisałem do gościa ale nie jest mi w stanie powiedzieć nic więcej, dodał tylko zdjęcia wtyczek. http://olx.pl/oferta/zmieniarka-cyfrowa-yatour-bmw-audi-skoda-CID5-IDgIXS3.html Z góry dzięki.
Sebastianb6 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 To nie będzie pasować do Ciebie.
Stromper Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ok, a mógłbyś mi powiedzieć na czym polega różnica?
ziomal-84 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Twoje radio Chorus ma wtyk 8pin, a na ogloszeniu jest quadlock. 200pln to nie jest az tak dużo czasami szkoda tracic czasu dla kilku dych. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez ziomal-84
Rekomendowane odpowiedzi