bongod Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Laptop nie łączy się ze sterownikiem (z innymi się łączy) jakieś pomysły? nic nie śmierdzi . Dodam że to coś z USB bo lapek spalił mi jeszcze kabel obd. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 a wcześniej się łączyłeś tym lapkiem i tym programem do tego STAGa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Tak. Pewnie się coś spaliło :/. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 odeślij do AC, napewno naprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Nowy kosztuje 350 więc nie wiem czy się opłaci bo już drugi kupiłem. Może wystawię za 150 gdzieś i ktoś się skusi Oczywiście napisze jakie jest uszkodzenie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Wątpię aby ktoś kupił uszkodzony za taką cenę.Gdyby cała instalacja elektryczna z PS4 (PS2) + sterownik uszkodzony to może. Komplet nowy kosztuje 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Narazie leży i nawet nigdzie nie wystawiłem więc cena może być taka jaka ktoś da Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Po za brakiem komunikacji wszystko w nim działało? Mógłbym spróbować naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Przejeździłem na spalonym całe Bieszczady na lpg a korekty lambdy grały Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Po próbie podłączenia nadal działał? Po co zmieniałeś na nowy? tylko dla podłączenia przez usb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Miałem wachania redaktora przy 1.6 bara na hankach niebieskich przy ponad 250 km na 1.8t Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Najlepiej weź go darmo a sam go wycenisz po naprawie na priv Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi