Harry Zott Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Mam problem z moim rnse napęd nie przyjmuje płyt tak jakby był zablokowany, menu w radiu widzi napęd ale niestety nie chce przyjmować płyt. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Harry Zott
wrclaguna Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Podepnij kompa i sprawdz moze jakies błedy napedu są Moze blokada jest Channel 067: CD/DVD Drive 000 - Normal/Eject-Button enabled 001 = Eject CD/DVD (will not be saved) 255 = Eject-Button disabled/locked (Anti-Theft-Protection)
Tom A4 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 wcześniej działał napęd poprawnie?
Harry Zott Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Kupiłem je w poprzednim samochodzie (anglik) też nie przyjmowalo płyty i z tego co przekazała mi osoba która dekodowała radio poprzez przelutowanie pamięci był właśnie zablokowany ten kanał odblokował go ale po włożeniu radia i tak to nie przyniosło niczego. U mnie brakuje linii K muszę oddać to do kogoś aby mi z tym pomógł i nie mam jak sprawdzić czy rzeczywiście jest to odblokowane.. Trochę zamieszałem ale mam nadzieję że w miarę opisałem to zrozumiale:) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Tom A4 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 ktoś kto ci te radio dekodowal chyba nie ma bladego pojęcia o tych radiach tam nie trzeba przelutowywać pamięci żeby odkodować ten kanał robi się to przez diagnostykę a kod wydobywa się sprzętem do tego przystosowanym. Mogę ci to ogarnąć ale wymaga to wysyłki radia do mnie jak coś zapraszam na pw.
Rekomendowane odpowiedzi