Mlodya4 Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam, jak wyzej, interesuje mnie dobry olej bez wzgledu na koszty !! pozdrawiam
Boberro Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 jedź do aso powinni dobrac odpowiedni do skrzyni biegów i do tego filtr oraz uszczelki wejdzie ci jakieś 3,5 - 4 litry do skrzyni olej 60 pln za litr + filtr i uszczelki chyba 150 pln
aass Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 A ja bylem dzisiaj u mechanika i pytalem co ile wymieniac olej w skrzyni a on mi na to ze sie nie wymienia Teraz to juz jestem glupi . Licze ze wy mi pomozecie . Pozdrawiam
sołtys85 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 A ja bylem dzisiaj u mechanika i pytalem co ile wymieniac olej w skrzyni a on mi na to ze sie nie wymienia Teraz to juz jestem glupi . Licze ze wy mi pomozecie . Pozdrawiam Radzę Ci wymień mechanika :gwizdanie:
Boro76 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Kolego, kiedyś AUDI twierdziło, że nie należy wymieniać, ale jak się zaczęły skrzynki sypać to zmienili zdanie... Wymiana oleju co 50 - 60 tyś. km. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi