Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czerwona perełka :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda sprzedawać takiej sztuki, ale jeśli już.. To możesz spróbować za okolice 14-15 tyś. Choć jestem pewien, że ta cena Cię nie zadowala, podobnie jak kupującego będzie zbijał jak się da więc wolałbym puścić to w serii, bez kół, jeśli to dla Ciebie problem to bez zderzaka.

Opublikowano

widze hejty kto się zna kto się nie zna. Napisalem 8 kola bo poza zew wyglądem to to auto nic nie ma i jeszcze kibel silnik. Kupic nie chce tylko pisze jakie sa realia i jaki masz rocznik. Owszem za 10 kola kupiłem ze szwagrem polifta i chociaż tam jest baza do podrezania a nie 1.6. Także zycze ci zebys sprzedal za 15-20 tak jak weterani wyżej napisali <lol2>

Opublikowano

Nie dojrzałem na tel że ma tylko zderzak S4.. :D w sumie to poza kołami i tym zderzakiem rzeczywiście jest to zwykłe A4 z 1.6l :)

Opublikowano

I panie rura92. Czas pokaze kto się zna na samochodach czy ten co 15-20 powie ze warta czy ten co 8kola powiedział. bo jak dostaniesz za nia 10tys to masz u mnie jaska litrowego :)

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/78319-b5-afm-all-b5-srebrna-strzala-xenon-18-gwint-sciema/?hl=%2bsrebrna+%2bstrzala+%2bgwint

proszę wejdź sobie w mój watek i zobacz. 2 late temu sprzedałem ja za 12kola w tym 7tysi wlozylem na części mechaniczne kilka miechow wcześniej foto jest :) Także będziesz miał pogląd ile możesz wolac za swoja.

Opublikowano

Artec Turbo P w 19 calach kosztuje jednak swoje i jeżeli auto jest sprzedawane razem z felgami, to trzeba wziąć to pod uwagę ;)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Opublikowano

no to wpadac do lodzi i stawiam :)