Kamil93p Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam,Zakupiłem uniwersalny moduł doświetlania drogi do domu, mam pytanie o podłączenie.Tak wygląda instrukcja:Po skontaktowaniu się ze sprzedawcą zostałem poinformowany, że przewód biały mogę ominąć, natomiast przewód niebieski podpiąć pod kierunkowskazy.Pytanie brzmi, gdzie mogę wpiąć się w kierunkowskaz?Znalazłem już na forum schemat przełącznika świateł w który chciałbym się wpiąć, lecz nie mam pomysłu na kierunkowskazy
KoD1K Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 gdzie kupiłeś taki moduł? poradziłeś sobie z tym?
Kamil93p Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Moduł jest dostępny na allegro u wielu sprzedawców, jeszcze się za to nie zabrałem, ale znalazłem na forum pomocny temat:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/267688-montaz-modulu-coming-home-nie-ori/
doman96b6 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 jak wepniesz się pod kierunki to clh będzie Ci się zapalalo i gasło jak włączysz awaryjne
Rekomendowane odpowiedzi