MikelA4 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jeżeli ktoś ma to poproszę o opinie na temat tych reflektorów.
mocar Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Depo miałem kiedyś w audi a3. Po roku użytkowania zrobiły się matowe a w miejscu gdzie świeciła soczewka powstały jakby pęknięcia. Dobrze że nie wyrzuciłem starych ori, wypolerowałem klosze i wyglądały dużo lepiej jak roczne Depo. Było to 4 lata temu, być może przez ten czas coś się zmieniło.
MikelA4 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ale miałeś poliftowe czy przedliftowe reflektory? Bo ja pytam teraz o przedliftowe, bo moje oryginalne już strasznie słabo świecą.
Mario82A4 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Kolego ja mam przedliftowe depo ringi już z 6 lat i uważam że to dobry zamiennik , od 5 lat mam w nich założony hid i jestem zadowolony . Moje nie parowały i świecą nie najgorzej , teraz przerabia je na bixy i trzeba poprawić je na mocowania bo środek trochę się trzęsie z racji że moja audi to klekot i cała buda się trochę telepie Lepszym rozwiązaniem jest założenie poliftowych lamp bo lepiej wyglądają tyle ze jest trochę więcej roboty drożej wyjdzie bo oprócz lamp musisz dokupić adaptery wiązki lub same kostki i silniczki
Rekomendowane odpowiedzi